петък, 27 февруари 2015 г.

Ко-миксер пътува на изток

След успешното си и много приятно представяне в София (15и февруари, бар Flip Flop) шести брой на"Ко-миксер" се отправи на изток. Първата спирка беше Велико Търново, или по-точно клуб Таралеж, където за пореден път се организира култовият вече (9и по ред в Търново) комикс-джем. Както винаги атмосферата беше много вдъхновяваща, ето тук може да разгледате и рисунките, които се получиха. Има много добри попадения!
След това, зареден с много творческа енергия, шести брой пристигна във Варна! На 25и февруари в уютното културно пространство на Contemporary Space се проведе неочаквано успешното му представяне. Изключително сме очаровани от голямата посещаемост, която наивно не бяхме предвидили! Поради тази причина бройките от новата книжка, които бяхме донесли за събитието се изчерпа за по-малко от час! Беше наистина страхотно и много надъхващо за нас! Благодарим сърдечно на Contemporary Space за съдействието и подкрепата, благодарим много и на всички, които бяха с нас на събитието! Ако вие не сте били сред тях, ето едно видео, което да ви пресъздаде готината атмосфера:


И така ние продължаваме дейностите във Варна! На седми март с нашия комикс-джем ще имаме щастието да станем част от деня на отворените врати в Йо-хо-хостел. Така че ако сте във Варна и ви се рисува, не пропускайте да се отбиете...а и да не ви се рисува, си струва да се отбиете защото от Йо-хо-хостел са подготвили много интересни събития за целия ден.




Няма коментари:

Публикуване на коментар